TV BITS

Big Brother: Μια παίκτρια δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς

Πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα προβλήματα στη συγκατοίκηση των 14 παικτών του φετινού Big Brother και μαζί τους ξεκίνησαν και οι γκρίνιες και τα παράπονα, αλλά και οι δηλώσεις για οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, όχι μόνο είδαμε να ξεσπούν οι πρώτες εντάσεις, αλλά ακούσαμε και τη Γιώτα Μυλωνά να δηλώσει πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι, αφού έχει προβλήματα με τους συγκάτοικούς της στο δωμάτιό της.

«Δεν νιώθω καλά εδώ μέσα, δεν νιώθω καλά με τα περισσότερα παιδιά, χωρίς να μου έχουν κάνει κάτι. Δεν μου κάνουν. Μάλλον εγώ δεν είμαι καλά. Το ρίχνω πάνω μου. Δεν ξέρω πώς να το θέσω. Δεν φταίει κανείς. Με ενοχλεί ότι μιλάνε πολύ, μιλάνε τσιριχτά, είναι ψώνια εντός εισαγωγικών. Δεν μπορώ να συνυπάρχω με ανθρώπους που είναι…μια χαρά. Δεν θέλω να κακό χαρακτηρίσω κανέναν. Δεν μου βγαίνει. Δεν θα μου αλλάξεις γνώμη.», εξήγησε.

 

 

Ωστόσο, στη συνέχεια ο συμπαίκτης της, Κώστας φαίνεται πως κατάφερε να της αλλάξει γνώμη, καθώς η παίκτρια αποκάλυψε πως θα πάρει περισσότερο χρόνο για να το σκεφτεί και θα αποφασίσει αργότερα. αν και ακούστηκε να λέει «Δε μ' αρέσει τίποτα, να φύγουν όλοι να έρθουν άλλοι...» .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!