TV BITS

Big Brother: Με μια μεγάλη ανατροπή ξεκίνησε χθες η νέα σεζόν [βίντεο]

Ήδη από τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Big Brother, φάνηκε πως η νέα σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι θα είναι γεμάτη ανατροπές και νέους κανόνες, αφού με το που μπήκαν οι 14 νέοι παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, είδαμε μια εξέλιξη που κανείς δεν τη περίμενε.

Θυμίζουμε πως χθες βράδυ έγινε η λαμπερή πρεμιέρα με τους νέους παρουσιαστές και συνεργάτες του σόου να υποδέχονται την περσινή νικήτρια του Big Brother και στην πορεία είδαμε μια παρουσίαση των 14 νέων παικτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δυσάρεστη έκπληξη

 

Μια -δυσάρεστη- έκπληξη περίμενε όμως τους 14 συμμετέχοντες του Big Brother, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία παρουσίασής τους, έλαβαν μέρος στην πρώτη δοκιμασία χωρίς να το καταλάβουν.

Συγκεκριμένα ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τα κρεβάτια τους, δίχως να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικό και γυναικείο δωμάτιο. Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή έτρεξαν για να διαλέξουν πρώτοι, μόνο που στην συνέχεια βίωσαν ψυχρολουσία, όταν ο Big Brother τους ενημέρωσε ότι οι δυο τους θα μονομαχήσουν στην αρένα για να παραμείνει μόνο ο ένας στο ριάλιτι.

 

 

Οι δυο τους έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ με την Ευδοκία να παίρνει τελικά τη νίκη.

 

Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο Ισίδωρος θα αποχωρήσει, ο Big Brother τον μετέφερε στο «Μυστικό Δωμάτιο», όπου θα μπορούσε να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του και να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον εαυτό του. Μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας θα έχει την ευκαιρία να λάβει μια σημαντική απόφαση. Ο Ισίδωρος με την ασυλία που κέρδισε, γίνεται από ηττημένος, νικητής λόγω των προνομίων που θα έχει.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!