TV BITS

Big Brother: Έγινε η λαμπερή πρεμιέρα με guest την Ψυχαράκη [βίντεο]

Το Big Brother επέστρεψε ανανεωμένο στις οθόνες μας και για τους επόμενους μήνες θα παρακολουθούμε από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, τη ζωή των 14 παικτών μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Οι νέοι παρουσιαστές του ριάλιτι, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα καλωσόρισαν τους τηλεθεατές και στην έναρξη της βραδιάς μίλησαν για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος: «Καλησπέρα αγαπημένοι φίλες και φίλοι! Ο Big Brother επιστρέφει στο σπίτι σας, στις οθόνες για να σας δείξει την ζωή, τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες 14 μοναδικών ανθρώπων. Τολμούν να αποκαλυφθούν μπροστά στα μάτια σας, διεκδικώντας την καρδιά σας, την προτίμησή σας, την ψήφο σας αλλά κυρίως το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Το Big Brother εδώ και λίγα λεπτά είναι πραγματικότητα. Ανανεωμένο, νέο, διαφορετικό, μεταμορφωμένο και κυρίως ανατρεπτικό. Φέτος η καινοτομία είναι η αρένα των μονομαχιών. Εντελώς νέος χώρος με απαιτητικές δοκιμασίες. Για να βγεις νικητής στην αρένα χρειάζεται ευστροφία, τακτική, μαχητικότητα και πάνω από όλα ψυχή. Υπάρχουν μυστικά που θα αποκαλύπτονται, όπως κι οι 14 συμμετέχοντες. Σήμερα η επιλογή των κρεβατιών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κορύφωση της βραδιάς.»

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η περσινή νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, που άφησε το στίγμα της.

Φυσικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν θα μπορούσε να μπει στο πλατό με ήσυχο τρόπο κι έτσι κατά την είσοδό της είπε και την μαντινάδα της για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Big Brother, που περιείχε και την ατάκα της που έγινε σλόγκαν, «Κόσμε μου». Η ίδια μίλησε για τον λόγο που έκανε σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και για ορισμένα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε πέρυσι, ότι προσποιούνταν. Αρκέστηκε στο να αναφέρει λακωνικά: «Τα παιδιά πρέπει να είναι ο εαυτός τους, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ αντιδρούσα σε κάποια πράγματα. Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Δεν είναι ωραίο να μετανιώνεις. Όλοι σίγουρα κάνουμε λάθη αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό γιατί είναι η μέρα των παιδιών.»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα μείνει για όλη βραδιά για να σχολιάσει με τους παρουσιαστές και την Αφροδίτη Γραμμέλη όλες τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!