TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Είδαμε την Σπυροπούλου να μεταμορφώνεται σε σεφ [βίντεο]

Πλέον έχει ανακοινωθεί επίσημα πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής μαγειρικής "Κάτι Ξαναψήνεται" που επιστρέφει ανανεωμένη στην tv και θα κάνει πρεμιέρα την προσεχή σεζόν στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και ήδη κυκλοφόρησε και το τρέιλερ.

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε την... Queen Dina, να αφήνει στην άκρη την τιάρα της και να φορά ένα καπέλο σεφ και μια ποδιά που γράφει "Kiss the Chef".

 


Πάντως προς το παρόν η Κωνσταντίνα, συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες και μετά τη Μύκονο και τη Νάξο, τώρα βρέθηκε στην όμορφη Ίο.

 

Κάτι Ξαναψήνεται

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έρχεται στο ΣΙΓΜΑ και τον ΣΚΑΪ και στρώνει τραπέζι με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ, τις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.


Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων - ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του. Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!