TV BITS

Love It: Τέλος οι διακοπές για τη Μαλέσκου - Πόζαρε ξανά στο στούντιο

Φαίνεται πως η ψυχαγωγική εκπομπή Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου, θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην tv, αφού η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως τελείωσαν οι διακοπές της και την είδαμε να έχει επιστρέψει στο στούντιο.

Σήμερα η παρουσιάστρια κοινοποίησε αρχικά σε story μια φωτογραφία από τα στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου ποζάρει μαζί με την Μάρτζυ Λαζάρου και με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Νίκο Σερεμετάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως τη νέα σεζόν η εκπομπή θα είναι αρκετά ανανεωμένη και από τους παλιούς συνεργάτες - που βλέπαμε μπροστά από τις κάμερες - μόνο η Μάρτζυ Λαζάρου θα είναι στο πλευρό της.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram, πόζες της με το σκυλάκι της από τις διακοπές της στην Ελούντα της Κρήτης και ανακοίνωσε το τέλος των διακοπών της και έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
«Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί  Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μενα, επίσημα ξεκινάνε οι "βουτιές"...στα βαθιά  Αλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.
Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε... χωρίς σωσίβια. Οπως πάντα. Μαζί.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!