TV BITS

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Από 7/8 θα μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.

«Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 21:15 η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη. Έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές μας, τον Στέλιο Καζαντζίδη τιμά η εκπομπή και μας θυμίζει διαχρονικές και αξέχαστες επιτυχίες του… Οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Αγέρης και Ειρήνη Τουμπάκη μας χαρίζουν πολυαγαπημένα του τραγούδια, που όλοι  σιγοτραγουδάμε … Μαζί τους, όλοι μια παρέα, απολαμβάνοντας  ξεχωριστές ερμηνείες, που σφράγισε με τη μοναδική του φωνή ο αξεπέραστος Στέλιος Καζαντζίδης, οι : Μιμή Ντενίση, Γιώργος Λιάνης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Μελέτης, Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Τζανιδάκης (στενός του φίλος), Μιχάλης Μητρούσης, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Συρίγος,  Σταύρος Νικολαΐδης, Γιώτα Τσιμπρικίδου και Ζωή Κρονάκη.

 

Την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 21:15 ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα μας κρατήσει μουσική συντροφιά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μαζί με την αγαπημένη τραγουδίστρια ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, ενώ ο Στέλιος Διονυσίου, ο Χρήστος Δάντης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα απογειώσουν τη διάθεση των τηλεθεατών με τα αξέχαστα διαχρονικά του τραγούδια. Μια ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα είναι η μουσική σύμπραξη της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη μέτζο-σοπράνο Ειρήνη Καραγιάννη. Οι δυο τους σε μια σύντομη προσπάθεια ερμηνείας της «Carmen» εκπλήσσουν τους παρευρισκόμενους.

 

Το Σάββατο 14 Αυγούστου στις 21:15 η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Θεοφάνους. Ο δημιουργός που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες μας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια:  Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέγκυ Ζήνα, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Χάρης Βαρθακούρης, Ηρώ Σαΐα, Ηρώ Λεχουρίτη, Άκης Δείξιμος, Ματθίλδη Μαγγίρα και το συγκρότημα «48 ώρες». Την παρέα συμπληρώνουν αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτέχνη:  Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Αποστολάκης, Στέλιος Κουδουνάρης, Τόνυ Δημητρίου, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Άντρη Καραντώνη, Κούλης Νικολάου, Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Πολύζου. Ακόμα, συντροφιά μας κρατούν οι προσωπικοί φίλοι του Γιώργου Θεοφάνους: ο καρδιοχειρουργός Δημήτρης Πρωτόγερος, ο επιχειρηματίας Αντρέας Καφάς και ο δημοσιογράφος Λουκάς Σπαθάρης.

 

Την Κυριακή 15 Αυγούστου στις 21:15 η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Πάολα και τους φίλους της. Παρόντες στο στούντιο, δύο από τους μεγαλύτερους  Έλληνες λαϊκούς συνθέτες, ο Χρήστος  Νικολόπουλος και ο Αλέκος Χρυσοβέργης. H Πάολα τραγουδά μεγάλες επιτυχίες τους. Η μοναδική Κατερίνα Στανίση αλλά και ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύουν μαζί της διαχρονικά τραγούδια. Η Σοφία Βόσσου συγκινεί τους παρευρισκόμενους με δύο συγκλονιστικά ντουέτα με την Πάολα. Τα δύο αδέρφια από τον Πόντο ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, με την πολυμελή ορχήστρα τους και την ποντιακή λύρα ξεσηκώνουν τους καλεσμένους.  Ιδιαίτερη στιγμή η σύμπραξη του Χάρη Βαρθακούρη με την Πάολα που τραγουδούν Γιάννη Πάριο και όχι μόνο. Τέλος, η Αρετή Κετιμέ δίνει το δικό της μουσικό στίγμα. Την παρέα συμπληρώνουν: Λάουρα Νάργες, Μπάγια Αντωνοπούλου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μίλτος Καρατζάς, Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαργιόλα, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Αναδιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Ιωάννου, Αντελίνα Τελώνη, Γιώργος Κατσινόπουλος, Τόνυ Μαυρίδης,  Χριστίνα Στεφανίδη και Ιωάννα Σιαμπάνη.

 

Το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 21:15 η εκπομπή παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80. Μια εκπομπή αλλιώτικη από τις άλλες, με αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’80, που όλοι γλεντήσαμε μ’ αυτά , θα απολαύσουμε αυτό το Σάββατο. Η διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας των 80’s και όχι μόνο είναι το θέμα που θα συζητηθεί, με την προβολή και αρχειακού υλικού με video της εποχής, ενώ η χαρά και το κέφι κυριαρχούν σε όλη τη διάρκειά της. Ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής που κάνει θεαματική είσοδο, ο Χρήστος Δάντης όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει, ο Άγγελος Διονυσίου σε δικές του επιτυχίες αλλά και του μεγάλου Στράτου Διονυσίου και από τη νεότερη γενιά ο Κώστας Καραφώτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μας χαρίζουν διαχρονικά και αξέχαστα τραγούδια που «σφράγισαν» τα 80ς και απογειώνουν τη διάθεση ώστε να ζήσουμε αυθεντικές στιγμές γλεντιού. Μαζί τους, συμμετέχουν, θυμούνται, πετάνε λουλούδια και το χαίρονται από καρδιάς, οι: Λάκης Γαβαλάς, που ξεσηκώνει με την αστείρευτη ενέργειά του, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, επιχειρηματίας γνωστών κέντρων που μας μιλάει για τον τότε τρόπο διασκέδασης, Νίκος Σαργκάνης και Νίκος Βαμβακούλας, από τους γνωστότερους και πιο καταξιωμένους ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης εποχής, Πέτρος Πολυχρονίδης, που αγαπάει πολύ αυτή τη δεκαετία, Ορέστης Τζιόβας και Στέλιος Κρητικός, που χορεύουν εξαιρετικά, οι εντυπωσιακές Μάντυ Περσάκη, Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζόγλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Έλενα Γεραρχάκη αλλά και οι νεότεροι τραγουδιστές :Δήμητρα Σταθοπούλου, Στέλιος Τσάκωνας και Έλενα Παναγιωτίδου.

 

Την Κυριακή 22 Αυγούστου στις 21:15 η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ξεχωριστό καλλιτέχνη και δημιουργό Στέλιο Ρόκκο. Ο αγαπημένος ερμηνευτής συμπράττει με πολλούς καλλιτέχνες δημιουργώντας απρόσμενα ντουέτα. Αγαπημένες επιτυχίες και διαχρονικά τραγούδια που ξαφνιάζουν και εντυπωσιάζουν. Ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει μαζί με τον Σάκη Ρουβά το «Όσο έχω εσένα» αλλά και το «Μια ζωή μαζί», ενώ με τον Κώστα Χατζή εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής ερμηνεύοντας μαζί του τα εξαιρετικά τραγούδια: «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» και «Κι ύστερα».

Η Πάολα, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου, σε μια συγκινητική εκτέλεση μάς χαρίζει την «Μικρή Πατρίδα». Μοναδικές ερμηνείες προσφέρουν ο Νίκος Μακρόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιάννης Καψάλης, ενώ ο Βασίλης Σαλέας συνοδεύει τον Στέλιο Ρόκκο στο τραγούδι «Ξαφνικός έρωτας» που το αφιερώνουν στην Πάολα και τη φορτίζουν συναισθηματικά. Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι: Λάκης Γαβαλάς, Θέμης Γεωργαντάς, Ελένη Τσολάκη, Σάσα Σταμάτη, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Γιάννης Γκόφας, Θαλής Πιτούλης, Λελέ Γκόφα (η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου), Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Στέλιος Χανταμπάκης, Μαρία Φραγκάκη, Δώρα Παντέλη, Έλενα Γαλίφα, Στέλλα Γιαμπουρά, Στέφανος Σκουτέλας και Παναγιώτης Αλμπάνης.

 

Το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 21:15 η εκπομπή είναι αφιερωμένη στις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του 2000. Mε ανεβασμένη διάθεση τραγουδούν, όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα, οι: Ηλίας Βρεττός, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Άκης Δείξιμος, Λευτέρης Κιντάτος, Δήμητρα Σταθοπούλου, Βάλια Σωμαράκη, Στέλιος Λεγάκης, Γιάννης Ξανθόπουλος και Άννα Καμαρινού. Mαζί τους, χορεύουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν και οι: Χάρης Σώζος, η παρέα του «Ooh la la»: Δημήτρης Μηλιόγλου, Ιλένια Ουίλιαμς και Παναγιώτης Τάτσης, Πέτρος Δραγουμάνος, Πηγή Δεβετζή, Στέλιος Κρητικός, Γιώργος Παράσχος, Χάρης Λεμπιδάκης, η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Ματσούκα, Πωλίνα Τριγωνίδου και Άγγελος Κρητικός.

 

Την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 21:15, σαν στο σπίτι τους, σε μια «συνοικία ασμάτων»,  μια παρέα ηθοποιών και τραγουδιστών, στήνουν ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, ξεχνάνε τις κάμερες, σκαρώνουν πλάκες και πειράγματα και απολαμβάνουν πολυαγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια με μεράκι και ανεβαστική διάθεση.Σε αυτή την «όπως παλιά» συνάντηση χαράς, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν, μας  χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα κεφιού και πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ταξιάρχης Χάνος, Φάνης Μουρατίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κρατερός Κατσούλης, Νάντια Μπουλέ, Ελένη Καστάνη, Βαλέρια Κουρούπη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Θωμαΐδα Ανδρούτσου, Ευγενία Παναγοπούλου, Μαρία Χάνου, Χρήστος Γιάνναρης, Εύη Δαέλη, Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση, Ανδρέας Λάφης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Άννα Μάγγου και Ζωή Βατίστα. Ξεχωριστή στιγμή και η συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση σε παρουσία έκπληξη!

 

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22:15

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!