WOMEN'S GUIDE

H Kylie Jenner λανσάρει χρυσή συλλογή μακιγιάζ για τα γενέθλιά της

Από την ημέρα, που δημιούργησε το δικό της brand καλλυντικών Kylie Beauty, η διαβόητη Kylie Jenner φροντίζει κάθε χρόνο, να λανσάρει και μια θεματική συλλογή μακιγιάζ, με αφορμή τα γενέθλιά της και φέτος επέλεξε αυτή η συλλογή να είναι ολόχρυση.

Στις 10 Αυγούστου, η μικρότερη από τις αδελφές Kadashians -Jenners, θα γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της και σίγουρα ετοιμάζει πάρτι - υπερπαραγωγή, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει η οικογένειά της για κάθε περίσταση.


Προς το παρόν, ξεκίνησε τους εορτασμούς παρουσιάζοντας τη νέα 24K Birthday Collection, που θα είναι διαθέσιμη στην αγορά, ανήμερα των γενεθλίων της και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη και πόζαρε τόπλες με το σώμα της γεμάτο χρυσόσκονη.


Η ίδια πόζαρε και με ένα χρυσό σέξι outfit με μίνι φουστίτσα και μπουστάκι και είπε πως ελπίζει οι φαν της να λατρέψουν τις νέες φόρμουλες που ετοίμασε.


Τί περιλαμβάνει αυτή η νέα συλλογή μακιγιάζ; Τα πάντα: από νέα χρυσά highlighters και μια μεγάλη παλέτα σκιών με χρυσούς τόνους, μέχρι νέα κραγιόν και λιπ γκλος με χρυσό εφέ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!