TV BITS

Love It: Σε αποκλειστική συνέντευξη ο Ασημακόπουλος "άδειασε" τον Μπόγδανο

Χθες είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να προκρίνεται στον ημιτελικό του Survivor και την ίδια μέρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα και σήμερα είδαμε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Love It ο fashion designer μόλις αποχώρησε από το Survivor και είχε πολλά να πει για τους... Amigos.

 Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν περίμενα ότι θα κάτσω τόσους μήνες. Για μένα ήταν άθλος όλο αυτό.

Η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω. Αν είναι κάτι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους και πώς μπορεί να τους πλησιάσει.

Ο Γιώργος Κόρομι για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor, το λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor», εξομολογείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπαίνει στο στόχαστρο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον «καρφώνει» για όσα έγιναν στο Survivor.

«Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Ο Ηλίας με τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των Amigos, ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στενοχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει», λέει.

 

Αμέσως μετά η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!