TV BITS

Survivor: Έγινε ο δεύτερος αγώνας κατάταξης - Δείτε ποιος προκρίθηκε απευθείας στον Ημιτελικό

Το δεύτερο αγώνα κατάταξης είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor και μετά την ολοκλήρωσή τους, ένας παίκτης (από τους 3 που διαγωνίστηκαν χθες) εξασφάλισε σίγουρα τη πρόκρισή του στον Ημιτελικό.

Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα κατάταξης, που είδαμε τη Δευτέρα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θριάμβευσαν, ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και κρίθηκαν πραγματικά στον πόντο. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος και δεν συμμετείχε στο χθεσινό αγώνισμα κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό από το αυριανό αγώνισμα.

Το χθεσινό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης, αυτήν την φορά αποτελούνταν από δύο γύρους. Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Ηλίας Μπόγδανος έπρεπε να συγκεντρώσουν 7 πόντους στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας.

Εκεί ο Σάκης επικράτησε άνετα και κέρδισε εύκολα τους 7 πόντους ενώ αρκετά αργότερα τους συγκέντρωσε κι ο Ηλίας Μπόγδανος, αφήνοντας εκτός την Μαριαλένα.

Σάκης Κατσούλης κι Ηλίας Μπόγδανος μονομάχησαν στον δεύτερο γύρο για την πρόκριση στον ημιτελικό, όπου νικητής αναδείχθηκε πανηγυρικά ο πρώτος, κατατροπώνοντας τον συμπαίκτη του με το απόλυτο σκορ 7-0.

 

Έτσι ο Σάκης εξασφάλισε την πρόκρισή του στον Ημιτελικό ενώ μετά το αγώνισμα όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις.

 

Αμέσως μετά και οι 4 παίκτες απόλαυσαν ένα ακόμη έπαθλο με αρκετό φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!