TV BITS

Survivor: Κλάματα είχαμε στο Συμβούλιο - Αποχώρησε ο Ασημακόπουλος [βίντεο]

Μια ανάσα πριν από τον Ημιτελικό είδαμε χθες να αποχωρεί ένας παίκτης από το Survivor, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική τετράδα.

Υποψήφιοι για αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν οι  Γιώργος Κόρομι,  Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά τις μεγάλες ανατροπές που προκάλεσαν οι νίκες του Σάκη Κατσούλη σε δύο αγωνίσματα ασυλίας.


Και στο χθεσινό συμβούλιο πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση, ο Γιώργος Λιανός, είπε κάτι που έκανε όλους τους πάικτες να δακρύσουν, αφού ανακοίνωσε πως αυτή είναι η τελευταία αποχώρηση και πως μετά θα επιστρέψουν στην Ελλάδα όλοι για τον Ημιτελικό και πως το πρώτο πράγμα που θα κάνουν στην Ελλάδα θα είναι να συναντηθούν με τις οικογένειές τους.

 

Παράλληλα στο συμβούλιο τοποθετήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι για αποχώρηση πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ποιος αποχωρεί σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού.


Τελικά αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, γεγονός που σημαίνει πως πλέον στο Survivor συνεχίζουν μόνο 4 παίκτες: οι Γιώργος Κόρομι, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος, οι οποίοι και θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!