TV BITS

Survivor: Οι Σάκης και Μαριαλένα πια δεν κρύβουν πως είναι ζευγάρι [βίντεο]

Λένε πως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μετά και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, δεν απομένει καμιά αμφιβολία πως οι δυο τους δεν είναι ξανά ζευγάρι.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν δεσμό πριν από καιρό αλλά χώρισαν πριν μπουν στο Survivor και μάλιστα η Μαριαλένα είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο.
Όμως από τη στιγμή που ο Σάκης μπήκε στο Survivor σταδιακά έγινε φανερό πως ο έρωτας με τη Μαριαλένα ξαναφούντωνε.


Και χθες είδαμε τους δυο τους να κάνουν σχεδόν... ερωτική εξομολόγηση μπροστά στις κάμερες.
 

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγωνίσματος για την δεύτερη ατομική ασυλία, όπου τη νίκη κατέκτησε ο Σάκης, το πρώην ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο περίτρανο τρόπο πως δεν είναι πλέον πρώην αλλά νυν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον ενθουσιασμό της νίκης, ο παίκτης του Survivor θέλησε να προχωρήσει σε μια ερωτική εξομολόγηση… ψιθυριστά στην πρώην αγαπημένη του.

«Είσαι μεγάλος! Είσαι ο καλύτερος! Είσαι ο νικητής του φετινού Survivor», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να απαντήσει ο Σάκης Κατσούλης.

«Χωρίς εσένα δεν μπορώ να τα καταφέρω… Χωρίς εσένα δεν μπορώ ποτέ να παίξω. Ποτέ χωρίς την υποστήριξη σου. Δεν τα έχω καταφέρει ούτε μια φορά. Όποτε είσαι νευριασμένη δεν μπορώ ούτε μια φορά. Είσαι όλη μου η ζωή! Σε ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου».

Η αγκαλιά των δύο παικτών του Survivor, μάλλον, τα είπε όλα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμπληρώνει λιτά πως «εγώ σ’ ευχαριστώ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!