WOMEN'S GUIDE

Η Μαρία Ηλιάκη εξηγεί πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης [βίντεο]

Τρισευτυχισμένη είναι η 43χρονη παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, αφού στις 31 Μαΐου, απέκτησε το πρώτο παιδί της με το σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, μια κορούλα που γεννήθηκε στην Ελβετία.

Η Μαρία, συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπως ήταν και καθ' 'ολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μοιραία πολλοί από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram παρατήρησαν πως η παρουσιάστρια σε σύντομο διάστημα μετά τη γέννα δείχνει να έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.


Η ίδια με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media όχι μόνο αποκάλυψε το σημερινό βάρος της, αλλά και πόσα κιλά είχε πάρει ως έγκυος και πως τα έχασε.
 

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά», σχολίασε αρχικά στο βίντεο που ανέβασε.


«Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!