TV BITS

Σου Κου Family: Ο Τριαντάφυλλος έστειλε μήνυμα στο Γιώργο Λιβάνη

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, εμφανίστηκε χθες Σάββατο στην εκπομπή Σου Κου Family και μίλησε με τους Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη για όλα, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στο συνάδελφό του Γιώργο Λιβάνη, με αφορμή τη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη και τα όσα ο ίδιος είπε για αυτή τη σχέση.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής  όχι μόνο ερμήνευσε επιτυχίες του, αλλά μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εμπειρία του στο Survivor και μετά από σχετική ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη, αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος έστειλε ένα on air μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.

«Πήγα στους γονείς και του Σάκη και της Μαριαλένας γιατί το υποσχέθηκα. Ο Σάκης είναι αδερφός μου και η Μαριαλένα το ίδιο. Περάσαμε ωραία με τα παιδιά, περάσαμε και δύσκολα. Έχουμε ίδιες απόψεις και συμφωνούμε σε πολλά θέματα. Ο Σάκης είναι ένα τίμιο παιδί που παλεύει, η Μαριαλένα ένα φτωχό κορίτσι που παλεύει. Χαίρομαι που είναι αδέλφια μου, τους αγαπάω. Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα και η Μαριαλένα έχει γοητευτεί από αυτό που έκανε ο Σάκης γι’ αυτήν. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής είπε με χιούμορ για τον Γιώργο Λιβάνη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν τον δω θα του πω ότι εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Εγώ ήμουν στους κόκκινους και τα παιδιά στους μπλε. Η Μαριαλένα δεν ήθελε να βλέπει τον Σάκη όταν ήρθε στο παιχνίδι, αλλά μετά σμίξανε. Κι εγώ τους βρήκα… έτοιμους στην κόκκινη ομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να πω στη Μαριαλένα γιατί είσαι με τον Σάκη; Άρα εγώ, Γιώργο μου, δεν φταίω σε τίποτα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!