TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: H Ήβη Αδάμου... αφόπλισε τον Μουτσινά [βίντεο]

Ο Νίκος Μουτσινάς, δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο ενθουσιάστηκε με τη σημερινή καλεσμένη του στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Δεν πρόλαβε καλά καλά ο Νίκος Μουτσινάς να ολοκληρώσει την Χρυσή Τηλεόραση στο Καλό Μεσημεράκι και ξαφνικά εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου στο πλατό, αφήνοντας έκπληκτο τον παρουσιαστή.

Ο ίδιος πόζαρε αγκαλιά με την Ήβη και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα επίσημα προφίλ της εκπομπής στα social media, ο παρουσιαστής έγραψε: «Υπάρχει αγάπη εδώ» φανερώνοντας το πόσο ενθουσιάστηκε με τη νεαρή τραγουδίστρια, που είναι και μητέρα μιας κορούλας.

Ωστόσο δεν ήταν μόνοι τους, αφού ο Μιχάλης Κουϊνέλης συνδέθηκε στην παρέα τους από την Ορεστιάδα μέσω Skype. To ζευγάρι μίλησε για τη νέα τους επιτυχία «Για ‘σένα» αλλά και το νέο τους επιχειρηματικό βήμα στην Αλεξανδρούπολη, αφού πρόκειται να ανοίξουν τον Ιούλιο κατάστημα με γλυκά. Μάλιστα η Ήβη Αδάμου έφερε δώρο στον Νίκο Μουτσινά ένα κουτί γεμάτο γλυκές λιχουδιές.

Στο τέλος, Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησαν και για την περιοδεία που πρόκειται να πραγματοποιήσουν από αρχές Ιουλίου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!