TV BITS

Survivor: Ο Λιανός χθες ανακοίνωσε μια νέα σημαντική αλλαγή [βίντεο]

Μπορεί πλέον να οδεύουμε προς το μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου του Survivor, αλλά οι ανατροπές δεν σταματούν και χθες ανακοινώθηκε μια ακόμη αλλαγή στη ροή του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε το τρίτο, κατά σειρά, συμβούλιο του νησιού αυτή την εβδομάδα, αφού αρχικά τη Δευτέρα στο συμβούλιο ανακοινώθηκε πως υποψήφια για αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα, την Τρίτη σε δεύτερο συμβούλιο ανακοινώθηκε πως υποψήφια για αποχώρηση είναι και η Ελένη Χαμπέρη και χθες στο τρίτο συμβούλιο ανακοινώθηκε πως υποψήφια για αποχώρηση είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Όμως πριν ανακοινωθεί το όνομα της Μαριαλένας, ο παρουσιαστής του Survivor έκανε μια ακόμη ανακοίνωση που αλλάζει πολλά.


Συγκεκριμένα, αλλάζει η ημερομηνία που θα μεταδίδεται η αποχώρηση της εβδομάδας και έτσι απόψε δεν θα δούμε την αποχώρηση, αλλά αυτή θα μεταδίδεται πλέον κάθε Κυριακή.


«Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή πλέον με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει, θα γίνονται κάθε Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!