TV BITS

Survivor: H Μαριαλένα είναι υποψήφια - Ο Σάκης πρότεινε να πάρει τη θέση της

Καθαρά... γυναικεία υπόθεση θα είναι η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor, αφού χθες, αναδείχτηκε και η τρίτη υποψήφια της εβδομάδας που είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία προστέθηκε στη λίστα μαζί με τις Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη.

Θυμίζουμε πως πλέον τα αγωνίσματα είναι ατομικά, ο νικητής κερδίζει ασυλία για το συμβούλιο που γίνεται μετά από κάθε αγώνισμα και εκεί υποδεικνύει έναν υποψήφιο για αποχώρηση.


Έτσι αρχικά, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Σάκης κέρδισε την ασυλία και υπέδειξε ως υποψήφια την Καρολίνα, την Τρίτη η Μαριαλένα κέρδισε και υπέδειξε ως υποψήφια την Ελένη και χθες την ασυλία κέρδισε η Ηλίας Μπόγδανος και υπέδειξε τη Μαριαλένα.


Ο Ηλίας επικράτησε στο ατομικό αγώνισμα, κερδίζοντας στην τελική φάση τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Ακολούθησε ένα ακόμη συμβούλιο γεμάτο εντάσεις με την Ελένη Χαμπέρη να καλείται από τους Σάκη και Μαριαλένα να εξηγήσει γιατί τους αποφεύγει μολονότι έχουν μείνει μόνο 3 άτομα σε μια παραλία.

 

 

και μάλιστα όταν ο Ηλίας είπε πως προτείνει για αποχώρηση την Μαριαλένα, ο Σάκης Κατσούλης προσφέρθηκε να πάρει αυτός τη θέση της Μαριαλένας, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!