TV BITS

Survivor: Το... θεατρικό των Amigos προκάλεσε μεγάλες εντάσεις [βίντεο]

Τα... απόνερα της πρόσφατης αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor, προκάλεσαν μεγάλες εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο.

Αρχικά είδαμε τους Σάκη και Μαριαλένα να είναι πολύ στεναχωρημένοι με αυτή την αποχώρηση και μάλιστα ο Σάκης δάκρυσε.


Από την άλλη, οι Ασημακόπουλος, Κορόμι, Χαμπέρη, Καλύβα και Μπόγδανος... φάνηκαν να πανηγυρίζουν για αυτή την εξέλιξη και μάλιστα ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι έκαναν ένα μίνι... θεατρικό, με τον Κόρο να μιμείται τον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο να του απονέμει ως... πρύτανης το πτυχίο της «καραγκιοζικής» ενώ "έκραξαν" και τους Σάκη και Μαριαλένα!


Αυτό προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από τον Σάκη και ειδικά πριν το αγώνισμα έγινε χαμός με τον Ασημακόπουλο, να ακούγεται να λέει πως δεν θεωρεί πως το να σε πουν "καραγκιόζη" είναι και τόσο κακό.



Η ένταση δεν έλεγε να καταλαγιάσει και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, είδαμε τον Κατσούλη να τσακώνεται με την Χαμπέρη και να της λέει να πάει στον πάγκο με τους φίλους της γιατί δεν ήθελε να την ακούει να υποστηρίζει τους αντιπάλους του.

Χαμός έγινε και μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος.



Αργά το βράδυ ο Ασημακόπουλος φάνηκε να προβληματίζεται πως ίσως το είχαν... παρακάνει με το να διακωμωδούν τον Τριαντάφυλλο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!