TV BITS

Ένταση ανάμεσα σε James και Μαλέσκου στον αέρα του Love it [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο James Καφετζής.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, αφού μίλησε για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης και τα μελλοντικά του σχέδια, δε δίστασε να πετάξει και ευθέως τα “καρφιά” του στους συντελεστές της εκπομπής για τα άσχημα σχόλια που είχαν κάνει προς το πρόσωπό του όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας.

Η τοποθέτηση αυτή φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τόσο την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και τους συνεργάτες της που επέμεναν ότι είναι αρνητικά προκατατειλημμένος προς τα πρόσωπά τους και την εκπομπή τους χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και “τηλεοπτικά αδιάβαστο”, με τον ίδιο να επιμένει ότι έχει δει τα σχετικά βίντεο.

«Εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλά για την πραγματική φιλία μεταξύ μας και εσείς είστε αυτοί που είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Το είπε η κυρία Μαρτζυ, έχω δει τα βίντεο… Και ο κύριος Βασίλης είπε ότι ο Νίκος έχει κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα. Έχετε υπάρξει αιχμηροί με εμένα, τον Νίκο και την Άννα Μαρία.

Εγώ ήμουν μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτοί που έβλεπαν είναι οι δικοί μου και για εκείνους ήταν πιο δύσκολο απ΄ότι για εμένα που ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Δε λέω ότι έχετε κάτι μαζί μου απλά σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Για το Survivor η άποψή μου είναι ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα…

Για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη από την εκπομπή σας προς το πρόσωπό μου. Ναι αυτό πιστεύω και όταν βγήκα από το παιχνίδι μου έστελναν μηνύματα που μου έλεγαν να δω αποσπάσματα της εκπομπής σας και τι έχετε πει για μένα. Και το έκανα» ανέφερε ο James Καφετζης.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η οικοδέσποινα της εκπομπής, φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη, απάντησε στην τοποθέτηση του James, λέγοντας πως αισθάνεται μια άδικη επίθεση και αφού όπως είπε, εκείνος κοίταζε το ρολόι του, τον αποδέσμευσε, με τον Τζέιμς να σηκώνεται στον αέρα της εκπομπής και να αποχωρεί.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν έχουμε εμπάθεια με κανέναν. Για να λύσουμε την παρεξήγηση, με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Ως εκπομπή, δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα σε κανέναν από τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί. Με όλο το σεβασμό, αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάζεις την ώρα για να φύγεις, θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ και να σου πω για ακόμη μια φορά ότι στεναχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά γιατί και εγώ προσωπικά εγώ αλλά και η εκπομπή μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.»

Δείτε το βίντεο (06:45'):

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!