TV BITS

House of Fame: Το κοινό επέλεξε τον μεγάλο νικητή [βίντεο]

Mετά από 15 εβδομάδες διδασκαλίας και 12 live, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο μεγάλος τελικός του House of Fame με έξι φιναλίστ να δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records.

Τη βραδιά άνοιξε η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του μουσικού διαγωνισμού, Ελένη Φουρέιρα με ένα μοναδικό perfornance στη σκηνή του show.

Άρης, Βένια, Γιώργος, Γιάννης, Στέφανος και Sion εμφανίστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο, τους πρώην συμμαθητές τους αλλά και στους συγγενείς τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν τις θετικές ψήφους του κοινού. 

Αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεων των έξι φιναλίστ, στη σκηνή ανέβηκε ο διευθυντής της Ακαδημίας Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος συγκίνησε με την ερμηνεία του σε ένα τραγούδι τους στίχους του οποίου έγραψε ο γιος του

Στη συνέχεια η Ελένη Φουρέιρα πέρασε στην ανακοίνωση τον αποτελεσμάτων ξεκινώντας από την έκτη θέση την οποία κατέκτησε ο Γιάννης Αρβανιτίδης ενώ πέμπτος βγήκε ο Γιώργος Σπετσιώτης. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό act όλων των παικτών που έχουν αποχωρήσει. Στη συνέχεια οι παλιοί σπουδαστές βρέθηκαν στη σκηνή όπου και ερμήνευσαν ένα μοναδικό medley.

Τέλος ήρθε η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του House of Fame που δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Τον μεγάλο νικητή περιμένει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records με τον Γιώργο Αρσενάκο να καλωσορίζει και επίσημα τον νικητή στην οικογένεια της Panik.

Δείτε την ανακοίνωση του νικητή:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!