TV BITS

House of Fame : Κωνσταντίνα και Λευτέρης Κιντάτος μπαίνουν στην Ακαδημία!

Οι πρόβες συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς και στο House of Fame La Academia μπαίνουν δύο καλλιτέχνες για να βοηθήσουν τους σπουδαστές με τα τραγούδια τους.

Η Κωνσταντίνα ακούει την πρόβα της Μαριάννας με τον Sion και προβληματίζεται ακούγοντας την ερμηνεία τους.

Σειρά έχει ο Λευτέρης Κιντάτος, ο οποίος συμβουλεύει τους σπουδαστές να επιλέξουν το δρόμο της αξιοπρέπειας για να κάνουν αυτό που αγαπούν. Όταν ακούει την πρόβα του Γιάννη τα λόγια του είναι καθησυχαστικά καθώς θεωρεί πως αυτή η ερμηνεία θα τον πάει στον τελικό.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν καθώς στο σπίτι του House of Fame έρχεται και η μητέρα της Μαριάννας. Τι συμβουλεύει την κόρη της;

Στο χθεσινό επεισόδιο προβλήθηκε το music video για το τραγούδι «Μίλα της» από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Το τραγούδι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ερωτικές μπαλάντες του Σάκη Ρουβά και είναι σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Εύης Δρούτσα. Τα γυρίσματα του music video του Στέφανου έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της Panik Records και στο mobile app της ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο κανάλι της Panik στο Youtube.

Μή χάσετε το σημερινό επεισόδιο του House of Fame La Academia, σήμερα 20/5 στις 19.00 στο ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!