TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη [βίντεο]

Καθώς οδεύουμε πια προς την τελική φάση του φετινού Survivor, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια ακόμη αποχώρηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια..

Συνολικά 4 παίκτες ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, μετά και τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων και στους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.


Συγκεκριμένα, αρχικά, στο συμβούλιο του επεισοδίου της περασμένης Δευτέρας, υποψήφιοι αναδείχθηκαν ο Τριαντάφυλλος από την ψηφοφορία κι ο Σάκης Κατσούλης από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία. Μετά από εντάσεις που ξέσπασαν ανάμεσα στους παίκτες για τακτικές και στρατόπεδα, το Συμβούλιο της Τρίτης έδειξε ως τρίτη υποψήφια την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ στην συνέχεια την ακολούθησε η Νικολέτα Μαυρίδη, που την υπέδειξε τελευταία υποψήφια ο Σάκης, έχοντας κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία.


Στο χθεσινό συμβούλιο και οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση κλήθηκαν να πουν πως αισθάνονται που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση και ίσως θα ολοκλήρωναν την πορεία τους στο Survivor.


Τελικά, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, θα έπρεπε να αποχωρήσει η Νικολέτα, η οποία και έφυγε αφού πρώτα χαιρέτισε τους πάντες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!