TV BITS

Survivor: Ο Ασημακόπουλος προκάλεσε εντάσεις και "άδειασε" τους Σάκη και Μαριαλένα

Η ένταση χτύπησε κόκκινο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και μάλιστα τα... όργανα άρχισαν πριν καν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε κερδίσει προχθές την ατομική ασυλία και είχε επιλέξει να βγάλει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.
Αυτή η επιλογή του παίκτη προκάλεσε χθες μεγάλη ένταση πριν την έναρξη του νέου αγωνίσματος ατομικής ασυλίας (όπου τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος όμως παραμένει υποψήφιος για αποχώρηση αλλά υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια τη Νικολέτα).
Ο Σάκης πριν το αγώνισμα, εξέφρασε την απογοήτευσή του επειδή τον έβγαλε στον τάκο ο  φίλος του Γιώργος, όμως ακόμα πιο έντονη ήταν η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα και με το που άκουσα “Σάκης” έπαθα σοκ. Δεν συζήτησα τίποτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τώρα εκείνος βάζει το φιλικό κριτήριο μπροστά και λέω γιατί δεν ψηφίζεις εμένα, που ήμασταν μόνο στην αρχή στην ίδια ομάδα. Με τον Σάκη είναι 2-3 μήνες στην ίδια ομάδα και μου φάνηκε περίεργο ότι δεν ψήφισε εμένα. Απλά θεωρώ ότι το να δίνεις τον Σάκη είναι σίγουρη στρατηγική και εμένα με στενοχωρεί πολύ, που δεν βγαίνει μπροστά να το πει ότι ρε φίλε είσαι ο πιο δυνατός παίκτης εδώ μέσα και σε ψηφίζω Θα ήταν πολύ πιο τίμιο και αντρίκιο να έπιανε ο Γιώργος τον Σάκη να του το πει. Γι’ αυτό κιόλας περίμενα να ψηφίσει εμένα. Ήξερα ότι θα βάλει τους φίλους του μπροστά και θα ψηφίσει εμένα. Απλά δεν ξέρω γιατί δεν το παραδέχονται. Σεβόμαστε την άποψή σου, λόγο έδωσες; Απλά δεν μας κολλάει το κριτήριο.», είπε η παίκτρια.

Την ίδια άποψη έχει και ο;Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέφερε: «Έπρεπε ο Γιώργος να πει ότι τον ψήφισε επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι τα συζήτησαν μεταξύ τους και θέλουν να βγάλουν έξω τον Σάκη. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα πήγαινα να τον φιλήσω και θα του έλεγα ότι είναι μάγκας. Τώρα είναι μεγάλος μαρμάγκας».

Τα όσα είπαν ενόχλησαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος απάντησε: «Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάλω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη»; εμφανέστατα ενοχλημένος από τα όσα άκουσε.

 

Αργότερα λίγο πριν το συβούλιο, όπου τελικά αναδείχτηκε ως υποψήφια για αποχώρηση και η Μαριαλένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Survivor "άδειασε" τους Σάκη και Μαριαλένα μιλώντας για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«Τα παιδιά έχουν πολλή στρατηγική και το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτός έχει μελετήσει τα πάντα. Ο Σάκης πριν μπει, παρακολουθούσε Survivor και ξέρει κάθε σπιθαμή. Μπράβο του, το έκανε τέλεια. Το παραμυθάκι του Σάκη και της Μαριαλένας τι είναι έρωτας; Θέλουν να το παίξουν Βασάλος – Ευρυδίκη. Θα το πιστέψει και φέτος ο κόσμος;» είπε ο Γιώργος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!