TV BITS

Survivor: Ο Ασημακόπουλος... παλάβωσε με τις επιδόσεις του Ντάφυ [βίντεο]

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είχε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, αλλά αυτό που σίγουρα άφησε άφωνους πολλούς, ήταν η ξαφνική... θεαματική βελτίωση των επιδόσεων του Τριαντάφυλλου στα αγωνίσματα και ειδικά στο τρέξιμο!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μάλιστα χθες κέρδισε την ατομική ασυλία και προκάλεσε μεγάλο χαμό με την επιλογή που έκανε στο συμβούλιο, ήταν από τους πρώτους που δεν μάσησε τα λόγια του στην κάμερα του Survivor και δεν έκρυψε το πόσο... τρελάθηκε από τις... επιδόσεις του Ντάφυ στο χθεσινό αγώνισμα όπου νίκησαν οι Μπλε.

«Ποιος το περίμενε έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι θα έκρυβε τέτοιο λιοντάρι μέσα του. Ήταν λες και του είχαν γεμίσει τις μπαταρίες, του είχαν βάλει νέφτι στον κ…ο. Πραγματικά έτρεχε πάρα πολύ γρήγορα κι ήταν πολύ έτοιμος για τους στόχους. Πώς έγινε αυτό; Τι να πω; Πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών, δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη… Μάλλον κρατούσε δυνάμεις γιατί όταν ήταν σε εμάς του Κόκκινους μας έβαζε να κάνουμε όλη την δουλειά και να σπάμε τα ποδάρια μας. Αυτός καθόταν μόνο στις κερκίδες σαν πρόεδρος και παρακολουθούσε, δίνοντας διαταγές.» είπε ο Ασημακόπουλος, ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε πως ο Τριαντάφυλλος αποδείχτηκε... παιχτούρα.

 

Ο δε Τριαντάφυλλος δεν σταμάτησε να πειράζει τον Ασημακόπουλο που τον κέρδισε, λέγοντας ότι το φυσάει και δεν κρυώνει κι ότι τα παππουδάκια του Survivor του κάνουν πετσόκομμα τρελό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!