TV BITS

House of Fame: Δείτε ποια προκρίθηκε κατευθείαν στον τελικό [βίντεο]

Το House of Fame La Academia, οδεύει σταδιακά προς το τέλος του και αυτή την εβδομάδα, είχαμε αρκετές αλλαγές στους κανόνες του talent show και μια απευθείας πρόκριση στον τελικό, που ανακοινώθηκε στο χθεσινό Live Concert.

Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα, δεν είχαμε την ανάδειξη του καλύτερου σπουδαστή, οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν περισσότεροι και είδαμε και δύο αποχωρήσεις.

Ωστόσο ένας νέος κανόνας προέκυψε χθες, αφού μετά την διπλή αποχώρηση, η κριτική επιτροπή είχε την δυνατότητα να στείλει έναν από τους εναπομείναντες παίκτες απευθείας στον τελικό. Η επιλογή φάνηκε να προβληματίζει αρκετά τους τέσσερις κριτές, που έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν όλες τις εμφανίσεις των σπουδαστών μέχρι σήμερα κι όχι μόνο την αποψινή. Μετά από ώριμη σκέψη οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης που θα φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και δεν θα χρειαστεί να διαγωνιστεί στον ημιτελικό, είναι η Βένια Καραγιαννίδου. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί με έξι σπουδαστές.

Φυσικά ανακοινώθηκαν και οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Μαριάννα Κάρα, ο Jimmy Sion , η Κόνη Μπιζιντή, ο Γιάννης,Αρβανιτίδης ο Άρης Βανταράκης και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Παράλληλα η Ελένη, λίγο νωρίτερα, ανακοίνωσε πως από την Ακαδημία, αποχωρούν οι Πηνελόπη και Ντίνος.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!