TV BITS

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο James Καφετζής [βίντεο]

Όλοι έμειναν άφωνοι όταν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο James Καφετζής, ο παίκτης της Μπλε ομάδας, που πολλοί τον έβλεπαν να φτάνει ακόμα και στον τελικό, ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Οι Μπλε έχασαν χθες και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και ήδη είχε αναδειχτεί υποψήφιος για αποχώρηση ο Γιώργος Κόρομι.


Μετά και τη νέα χθεσινή ήττα των Μπλε, στο συμβούλιο η ψηφοφορία ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση τον James Καφετζή, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Τότε ο James... έριξε τη βόμβα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

 

«Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι η δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος.» είπε ο James.

Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν είναι η τελική του απόφαση, απάντησε θετικά κι ότι το σκέφτηκε ώριμα. Από την άλλη ο Νίκος λύγισε με αυτήν την ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι πάνω από όλα η υγεία του κι ανταλλάσσοντας μπλούζες με τον φίλο του.

Δείτε τις αντιδράσεις όλων και την αποχώρηση του James.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!