TV BITS

Υγιαίνετε: Η νέα ιατρική εκπομπή με τη Μαρία Κάνθερ έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Υγεία! Το πρώτο πράγμα που θα ευχηθούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα

Μπορεί ως άνθρωποι όλοι να διαφέρουμε, αλλά όλοι έχουμε κάτι κοινό: το σώμα μας και δυστυχώς, σε αύτη τη ζωή, έχουμε μόνο ένα.

Σε αυτήν εδώ την όμορφη παρέα που θα φτιάξουμε εδώ μαζί σας, θα μάθουμε πως λειτουργεί, τι φροντίδα χρειάζεται, και εσωτερικά και εξωτερικά, φιλοξενώντας γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων και όχι μόνο,  καθώς και απλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από δύσκολα μονοπάτια σε ότι αφορά την υγεία.

Το Σάββατο 15/3 η εκπομπή έχει θέμα «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – COVID19»

Πώς ο κορωνοϊός εισέρχεται στο σώμα, πώς αναπαράγεται και γιατί ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος; Από τη μέρα της εμφάνισής του, ο ιός έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές μας. Ο κυριότερος λόγος; η υψηλή μεταδοτικότητά του, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να ελεγχθεί μόνο με την εφαρμογή των άλλων μέτρων δημόσιας υγείας, γι’ αυτό και έχει οδηγήσει σε απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών, ακόμα και υγιών ατόμων, έχει δοκιμάσει τα συστήματα υγείας και δημιουργεί ανεπανόρθωτες οικονομικές επιπτώσεις σε όλον τον πλανήτη.

Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούνε, ποιες ηλικίες δεν πρέπει να εμβολιαστούνε και τι απαντάει η ιατρική κοινότητα στους αρνητές αμέσως μετά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!