TV BITS

House of Fame: Δείτε ποιος αποχώρησε χθες από την Ακαδημία [βίντεο]

Το 10ο κατά σειρά Live Concert του House of Fame παρακολούθησαν χθες βράδυ οι τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο και στο τέλος της βραδιάς κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Ελένη Φουρέιρα να κάνει για μια ακόμη φορά μια εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή όπου την περίμεναν οι σπουδαστές και υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον Φοίβο, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Αρσενάκο.


Στην πορεία η Ελένη ανακοίνωσε τις αλλαγές στους κανόνες του House of Fame και μετά οι σπουδαστές παρουσίασαν τα κομμάτια που ετοίμασαν. Συγκεκριμένα η Ελένη ανακοίνωσε πως πλέον δεν θα υπάρχει ο "μαθητής της εβδομάδας" ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε διπλή αποχώρηση και πως πλέον οι υποψήφιοι για αποχώρηση δεν θα είναι 3 αλλά 4
 

Στο πλευρό των σπουδαστών, όπως κάθε φορά, βρέθηκαν και οι καθηγητές τους καθώς και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση που ήταν η Έλενα Δομάζου, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου κι η Μαριάννα Κάρα.

 

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα, εκείνη που έλαβε τις λιγότερες ψήφους κι αποχωρεί, είναι η Έλενα.

 

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Έλενας ανακοινώθηκε πως υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ν, η Πηνελόπη, ο Στέφανος και ο Jimmy.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!