TV BITS

Survivor: Η Μαριαλένα εύχονταν χθες να μιλούσε με το Γιώργο Λιβάνη [βίντεο]

Μετά από μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο όλοι οι παίκτες ήθελαν διακαώς να κερδίσουν το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας και ειδικά μια παίκτρια της κόκκινης ομάδας, ήθελε πολύ να μιλήσει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για να του δώσει... εξηγήσεις.

Θυμίζουμε πως εδώ και καιρό, έχουν φουντώσει οι φήμες πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, που υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, ήρθαν πολύ... κοντά στον Άγιο Δομίνικο, μολονότι η Μαριαλένα πριν μπει στο Survivor είχε ξεκινήσει ένα σύντομο δεσμό με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη (μάλιστα η παραγωγή του Survivor συχνά παίζει τραγούδια του, όταν δείχνει πλάνα με τους Σάκη και Μαριαλένα).


Τελικά χθες, το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Μπλε που άλλοι είδαν βίντεο με φίλους τους και άλλοι με συντρόφους τους και οι Κόκκινοι έμειναν με τα... όνειρα και τις ελπίδες να μιλούσαν με οικείους τους.

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η μπλε ομάδα, ο Σάκης Κατσούλης που είναι στην Κόκκινη ομάδα, είχε μεγάλη περιέργεια να μάθει ποια άτομα έστειλαν βίντεο στο πρώην κορίτσι του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο ίδιος δεν έκρυψε το άγχος του και επέμενε στις ερωτήσεις του. Αρχικά, λοιπόν, η 25χρονη γυμνάστρια του αποκάλυψε ότι είδε τη φίλη της, τη Νάνσυ, ενώ όταν πήγε να αναφέρει το δεύτερο άτομο, παρενέβη στη συζήτηση ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρώτησε ξανά και ξανά τη Μαριαλένα αν ο Γιώργος Λιβάνης ήταν εκείνος που επικοινώνησε μαζί της, με εκείνη να απαντά αρνητικά, μη κρύβοντας, ωστόσο την αμηχανία της. Μάλιστα, όταν η Μαριαλένα έσκυψε το κεφάλι της, ο Τριαντάφυλλος τη ρώτησε αν στενοχωρήθηκε που δεν τον είδε. Τότε, εκείνη σταμάτησε τη συζήτηση και αποχώρησε από την παρέα τους.

“Άσε μας ρε Μαριαλένα μου που στενοχωρήθηκες για τον Λιβάνη, δηλαδή τι περίμενες, να σου στείλει μήνυμα ο Λιβάνης μετά από όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα, που έχει μπει ο Σάκης τρεις μήνες στο παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν σου απαντάει! Πώς θα σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκες; Δηλαδή μετά τα “χράτσα – χρούτσα” που ακούω όλο το βράδυ εγώ, περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα; Δεν περιγράφω άλλο, άντε γεια Μαριαλένα!”, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τριαντάφυλλος, δίνοντάς στεγνά το πρώην ζευγάρι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο συμβάν και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί της ο Γιώργος Λιβάνης, ξεκαθαρίζοντας ότι με τον Σάκη Κατσούλη δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. “Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, να μου πει δύο κουβέντες. Δεν ήταν και μπορώ να κατανοήσω ακριβώς το γιατί. Μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί η σχέση μου με τον Σάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, το έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο. Από την πλευρά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι αυτό που βλέπει δεν του αρέσει και να το σεβαστώ. Από εκεί και πέρα εγώ περιμένω τη στιγμή που θα βγω έξω και θα του εξηγήσω δύο πράγματα και ελπίζω να καταλάβει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!