TV BITS

Survivor: Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός - Καβγάς στο συμβούλιο [βίντεο]

Καθαρά "μπλε" χρώμα είχε η χθεσινή διαδικασία αποχώρησης στο συμβούλιο του Survivor, αφού όλοι οι υποψήφιοι ήταν μέλη της Μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα, η Μπλε ομάδα, αυτή την εβδομάδα έχασε και στα δυο αγωνίσματα ασυλίας, έτσι σε δύο διαδοχικά συμβούλια, ψηφίστηκαν οι James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Γιώργος Κόρομι, που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Παύλο Γαλακτερό.


Στο χθεσινό συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός, ζήτησε από όλους τους παίκτες να σχολιάσουν τις εξελίξεις στο παιχνίδι και από τις γυναίκες να μιλήσουν για την μελλοντική κατάργηση του κανόνα των δύο (όταν μένουν δύο άνδρες ή γυναίκες σε μία ομάδα, προκειμένου να μην χαλάει η ισορροπία θα τηρείται ο κανόνας που θα επιτρέπει στα δύο κορίτσια ή αγόρια να μένουν εκτός ψηφοφορίας έως ότου διαλυθούν οι δύο ομάδες).


Τελικά όμως η συζήτηση εξελίχθηκε σε... καβγά ειδικά μεταξύ του James και του Ηλία και του Νίκου, καθώς ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να απορεί πως γίνεται από… μισητός στους συμπαίκτες του να έγινε αγαπητός και πάλι έγινε πολύς λόγος για το ποιοι γυρίζουν την μπιφτέκα.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί και αυτή την εβδομάδα αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!