TV BITS

Survivor: Η Μαριαλένα δάκρυσε και είπε το παράπονό της για το Σάκη [βίντεο]

Ένα ξέσπασμα είχε μπροστά στις κάμερες η παίκτρια της Μπλε ομάδας Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία λύγισε καθώς δεν έκρυψε πόσο την έχει πληγώσει η στάση όλων απέναντί της και ειδικά του Σάκη Κατσούλη, που ήταν πρώην σύντροφός της.

Η Μαριαλένα, στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία, όπου η ομάδα της έχασε, η ίδια όταν αγωνίζονταν με αντίπαλο την Καρολίνα, σωριάστηκε και χρειάστηκε η παρέμβαση του ιατρικού προσωπικού καθώς της είχε πέσει η πίεση.

Μετά τον αγώνα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον παρουσιαστή του Survivor πως «Γιώργο, εγώ δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα και δεν θέλω να μιλήσω. Ευχαριστώ. Δεν θέλω να μιλήσω απλά. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα μου, αλλά με προσωπικό. Δεν είμαι καλά εγώ. Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, στην κάμερα του ριάλιτι, η παίκτρια της μπλε ομάδα πρόδωσε πως «δεν ξέρω τι πήγε στραβά σήμερα. Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά. Με το καλημέρα σας χτύπησα και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομαδα μου. Είμαι πολύ κακά ψυχολογικά, πολύ πιεσμένη. Αυτό. Όλα μου φταίνει, θέλω να ηρεμήσω και να τα σκεφτώ λίγο πιο καθαρά γιατί όλα τα σκέφτομαι αρνητικά αυτή τη στιγμή. Πρώτα απ’ όλα τα έβαλα με τον εαυτό μου που χτύοησα και δεν πρόσεξα και μετά δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Με πονάνε οι ήττες. Και μετά μου έφταιγαν όλα. Με ενόχλησε ότι κέρδισε η κόκκινη ομάδα και, ενώ εγώ ήμουν ημιλυπόθυμη στον πάγκο, ο Σάκης, ο πιο δικός μου άνθρωπος εδώ μέσα, δεν ήρθε να μου πει ένα πως είμαι. Δεν είπα να μην το ζήσει με την ομάδα του, αλλά περίμενα ότι θα τον ένοιαζε πως είμαι».

Πάντως στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το Σάκη Κατσούλη να προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαριαλένα και να μάθει τί συμβαίνει

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!