TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν έπαθλο φαγητού και πανηγύρισαν [βίντεο]

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ξεκίνησε με τα... απόνερα που προκάλεσε η πρόσφατη αποχώρηση του Αλέξη Παππά, αλλά η ομάδα του, αν και έχασε ένα παίκτη, κατάφερε να πετύχει τη νίκη στο χθεσινό αγώνισμα.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν με σκορ 10-7 και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού που ήταν κινέζικο φαγητό και φυσικά πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους.

Μάλιστα σε αυτό το αγώνισμα, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να κερδίσει δύο πόντους (ο ένας με αντίπαλο τον Μπάρτζη) και μετά τη νίκη του πανηγύρισε κάνοντας πως... πυροβολεί τους συμπαίκτες του.


Οι Μπλε, μάλλον εκνευρίστηκαν με τη νίκη και με τους πανηγυρισμούς και έτσι μετά το αγώνισμα, είδαμε την Ελένη Χαμπέρη να σχολιάζει:  «ο Τριαντάφυλλος έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο πόντους για την ομάδα του. Και αφού έχει έπαρση και είναι καλά, αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για άλλη μια φορά».

«Ήρθα στην καλύβα και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Μου έλεγε ότι «δεν θα της ξαναπάρεις ποτέ πόντο». Το έκανα και γω να φανεί λίγο πιο αστείο, του είπα «εντάξει ρε Τριαντάφυλλε, άσε και μας τους αδύναμους να κερδίσουμε κανέναν πόντο επιτέλους «. Λέει όχι, πως δεν είναι αδύναμος» πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη. «Θα τον δούμε και στο επόμενο αγώνισμα πως θα είναι, αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!