TV BITS

Survivor: Νέα ήττα για τους Κόκκινους - Δύο ακόμη υποψήφιοι για αποχώρηση

Ο Τριαντάφυλλος, είχε αναδειχτεί ως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και χθες δυο ακόμη συμπαίκτες του, βρέθηκαν και αυτοί να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, αφού η Κόκκινη ομάδα έχασε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Η Μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο χθεσινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με σκορ 10 -7.


 

Έτσι, η Κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει και πάλι τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Τριαντάφυλλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής  Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Αλέξη Παππά.

Αμέσως μετά, ο Σάκης αποφάσισε να «δώσει» τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος και θα δοκιμάσει την δυναμική του απέναντι στους συμπαίκτες του!

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!