TV BITS

Survivor: Αλλεπάλληλους καβγάδες είδαμε να ξεσπούν και χθες [βίντεο]

Από διαμάχες για την πρόταση που έκανε ο Αλέξης Παππάς στον James για να βγουν και οι δυο... στον ντάκο, μέχρι καβγάδες για το πως κέρδισε μια ομάδα ένα έπαθλο, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν και πάλι γεμάτο εντάσεις.

Το... τεταμένο κλίμα, φάνηκε από την αρχή το χθεσινού επεισοδίου, με τους Κόκκινους να κατηγορούν τους Μπλέ ότι κέρδισαν με πλάγιο τρόπο το έπαθλο στο τελευταίο αγώνισμα, που είδαμε την Κυριακή.

Χαμός έγινε και πριν το νέο αγώνισμα, αφού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα μετά την πρόταση του Αλέξη Παππά στον James, να φροντίσουν να είναι και οι δυο οι μοναδικοί αντίπαλοι υποψήφιοι.

Ο Λιανός ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί και να υπάρχουν μόνο δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον James να ανασκευάζει όσα είχε ήδη πει.

Στην συνέχεια στην συζήτηση μπήκε κι ο Σάκης Κατσούλης ενώ ήρθε και σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπάρτζη. Μάλιστα ο τελευταίος πρότεινε να βγούνε υποψήφιοι ο ίδιος, ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς κι ο Σάκης Κατσούλης, κάτι που προκάλεσε την αντιδράσεις.

Στο τέλος ο Σάκης Κατσούλης αποδέχθηκε την πρόκληση και μένει μόνο να δούμε τι θα συμβεί τελικά.

 

Όμως εκνευρισμός επικράτησε και στην καλύβα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και στον Ηλία Μπόγδανο, για το γεγονός ότι ο Ηλίας θεώρησε πως ο Τριαντάφυλλος είπε στον Σάκη Κατσούλη να χάσει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας για να μπορέσει ο ίδιος να βάλει τον βάλει στον ντάκο.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άναψε κι ο Τριαντάφυλλος του τόνισε ότι όντως θα ψήφιζε αυτόν, αν κέρδιζε την ατομική ασυλία κι ότι πιστεύει πως ο Ηλίας φοβήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έπειτα κινήθηκαν στο ποιος έχει προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, ώσπου ο Ηλίας δεν άντεξε τις δικαιολογίες του Τριαντάφυλλου κι αποχώρησε έξω φρενών.

Αν κι ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συνεννοήθηκε σε κάτι με τον Σάκη, ο Ηλίας δεν φάνηκε να πιστεύει το σκεπτικό του: «Δεν κάνω διάλογο μαζί του, ρίχνει το επίπεδο στα τάρταρα.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!