TV BITS

Survivor: Άγριος καβγάς ξέσπασε χθες και ο Μπόγδανος μετά έβαλε τα κλάματα

Μεγάλος χαμός έγινε χθες στο Survivor στο χώρο όπου έγινε το αγώνισμα, με τον Αλέξη Παππά να καταφέρνει με τα λόγια του να εξοργίζει τον Ηλία Μπόγδανο και να τον φέρνει εκτός εαυτού.

Ο Αλέξης Παππάς άρχισε να βγάζει πύρινο λόγο εναντίον του Ηλία Μπόγδανου με τον τελευταίο να εκνευρίζεται και να ακολουθεί η εξής λογομαχία:

Α.Π.: Έγινε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον Ηλία και μου είπε ότι με θεωρεί ως τον άνθρωπο που δημιουργεί τις εντάσεις. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος κι ότι είχα δίκιο για τον James… Δεν μου μιλάς ξεκάθαρα. Η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική και θα σε ψηφίζω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω.

Η.Μ.: Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος κι εμμονικός γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Κατ’ αρχάς τσίλαρε γιατί σου μιλώ πολύ όμορφα.

Α.Π.: Αν ήθελες να γνωρίσεις ποιος είναι ο Αλέξης, θα ερχόσουν να μου μιλήσεις. Τώρα δεν θέλω να με μάθεις.

Η.Μ.: Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα.  Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα.

Α.Π.: Γιατί φωνάζεις; Πρόσεχε πως μιλάς. Για χαλάρωσε. Τι θα κάνεις; Θα τα χτυπήσεις όλα;

Η.Μ.: Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι. Γιατί με ενοχλείς; Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ τελείωσε.

Α.Π.: Δεν σε έβρισα καθόλου. Τι συμπεριφέρεσαι έτσι;

Χρειάστηκε η παρέμβαση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού και άλλων παικτών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μάλιστα πήρα σηκωτό τον Ηλία για να μην ορμήσει στον Αλέξη.

Η ένταση ήταν τέτοια, που ώρες μετά τον καβγά, όταν πια οι παίκτες είχαν επ[ιστρέψει στην καλύβα, ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα, αφού θεωρεί πως το πνίγει το δίκιο και λύγισε με τα λόγια συμπαράστασης από τον Κώστα Παπαδόπουλο, που του είπε: «Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. Μέχρι σήμερα εσύ μας κρατάς ενωμένους δυνατούς και κάθεσαι και τσιμπάς αυτήν την βλακεία. Πρέπει να είσαι δυνατός… Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του.»

Ο Ηλίας ανέφερε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ…ο το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς.»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!