TV BITS

Survivor: Χθες έγινε μεγάλος χαμός με κάτι που έκανε η Ελευθερία [βίντεο]

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, ήταν άκρως συναρπαστικό, αφού τα είχε όλα: από ανατροπές μέχρι ασύλληπτους καβγάδες.

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο έκτακτο συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση των δύο ομάδων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


Νωρίτερα όμως, είχε γίνει χαμός με μια κίνηση που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ είδαμε και άλλους καβγάδες να ξεσπούν, με την ένταση να δείχνει να μην έχει τέλος στη φετινή σεζόν.


Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου, δέχτηκε τα πυρά των Κόκκινων όταν  πιάστηκε στα πράσα να ανοίγει το σεντούκι προμηθειών των αντιπάλων. 



Η τραγουδίστρια απολογήθηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, με το Νίκο Μπάρτζη να δίνει διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, υποστηρίζοντας πως σκοπός της ήταν να στοχοποιηθεί αυτός και ο Τζέιμς Καφετζης. Το ίδιο πίστεψαν και οι κόκκινοι. Επικράτησε πανικός με την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί κλαίγοντας.




Από τις εντάσεις δεν γίνεται να απουσιάσει και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής πήγε να πάρει θέση επί του θέματος της «κλοπής» και βρέθηκε… κατηγορούμενος για φιλικές σχέσεις με τους μπλε και για έναν «μπαγλαμά» που ακούστηκε να λέει για τον Γιώργο Κόρομι.
 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!