TV BITS

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος είναι ξανά υποψήφιος για αποχώρηση [βίντεο]

Μετά τα γλέντια και τις χαρές στο πάρτι της ένωσης, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες κλήθηκαν να συμμετέχουν σε ένα δύσκολο αγώνισμα ασυλίας, όπου η Κόκκινη ομάδα τα βρήκε... σκούρα.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε κι αυτήν την φορά να χρησιμοποιήσουν την δύναμή τους και την ακρίβειά τους σε στόχους για να φέρουν την πολυπόθητη νίκη.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε τελικά με σκορ 10-6 με τον Τριαντάφυλλο να χάνει τον τελευταίο πόντο με αντίπαλο τον Αλέξη Παππά που χάρισε τη νίκη στους Μπλε.

 

Ακολούθησε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την Κόκκινη ομάδα, με τον Παύλο να κατακτά την ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού την πλειοψηφία των αρνητικών ψήφων συγκέντρωσε ο Τριαντάφυλλος για το γεγονός ότι στο αποψινό αγώνισμα έφερε ήττες, καθώς αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι του.

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος που ανέφερε: «Ήθελα να αγωνιστώ γιατί ένιωσα το πόδι μου καλύτερα. Την στιγμή που πήγα να κάνω ζέσταμα για το πόδι μου με ειρωνεύονταν. Από εκεί και πέρα οκτάδα με ψηφίσατε αλλά θα με κρίνει ο κόσμος για αυτά που έχουν δει και θα αποφασίσουν. Δεν σας φοβάμαι, πάντα έτσι πορεύομαι. Την Τετάρτη θα δούμε το αποτέλεσμα. Θα φύγω όποτε θέλει ο κόσμος κι όχι όποτε θέλει η οκτάδα.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!