TV BITS

Οι Survivors απόλαυσαν τη συναυλία του Jason Derulo [βίντεο]

Στο χθεσινό πάρτι της ένωσης είδαμε πως οι παίκτες του ελληνικού Survivor, όλο χαρά απόλαυσαν μια συναυλία του Αμερικανού σταρ Jason Derulo και την ίδια ώρα, η σύζυγος του σταρ ανακοίνωνε όλο χαρά πως είναι έγκυος!

Ο Jason Derulo ξεσήκωσε τους παίκτες του Survivor με την εμφάνισή του στο πάρτι της ένωσης και εντυπωσίασε με τη σκηνική του παρουσία.

 

Την ώρα μάλιστα της προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, ο 31χρονος σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram πως θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, η 26χρονη σύντροφος του μουσικού, Jena Frumes, με την οποία ο Derulo άρχισε να βγαίνει λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο κορονοϊός, είναι έγκυος, με το ζευγάρι να ανακοινώνει μέσω Instagram την ευχάριστη είδηση

Η Frumes μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους, όπου φαίνεται ο μουσικός να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Mom & Dad», έγραψε στη λεζάντα.

Από την άλλη, ο Jason Derulo έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Jason Derulo σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε τη σύντροφό του στο γυμναστήριο λίγο πριν την πανδημία. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!