TV BITS

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Αυτό το Σάββατο η εκπομπή μας ταξιδεύει σε άλλες δεκαετίες

Ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών που όλοι αγαπήσαμε έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.

Με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση ο Πασχάλης, η Ελπίδα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, το συγκρότημα PRESTIGE, ο Άκης Δείξιμος, ο Νικόλας Ραπτάκης, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Εύα Τσάχρα, ο Κώστας Χρύσης (μέλος των VIPS) και ο Άρης Πλασκασοβίτης μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από αξεπέραστες χορευτικές επιτυχίες. Μαζί τους, σε ρόλο dj η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απογειώνει το κέφι.

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά συμμετέχουν επίσης οι: Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Ρέα Τουτουντζή, Μάρα Δαρμουσλή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Μαριλένα Ράδου, Στέφανος Μουαγκιέ, Γιάννης Φραγκίσκος, Ηρώ Πεκτέση, Πάνος Τσιλούνης, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Κλόντια-Άννα Στόγια.

Το σκηνικό της εκπομπής έχει διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση με ντισκομπάλες και φωτορυθμικά που κάνουν το πάρτι μαγικό και την ατμόσφαιρα εντυπωσιακή φέρνοντάς μας ένα διαφορετικό μουσικό Σαββατόβραδο…

 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:15

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!