TV BITS

Survivor: Οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης κατακεραύνωσαν τον Κοψιδά [βίντεο]

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, είδαμε παίκτες τόσο της Μπλε όσο και της Κόκκινης ομάδας να σχολιάζουν με πολύ αρνητικά λόγια την πρόσφατη αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

Λίγο πριν το χθεσινό αγώνισμα, που εξελίχθηκε σε... ντέρμπι, αρχικά είδαμε τον Τριαντάφυλλο να αναφέρεται στον Κοψιδά και σε αντίθεση με τον Ασημακόπουλο που λυπάται που έφυγε ο Γιώργος, ο Τριαντάφυλλος χάρηκε με αυτή την αποχώρηση και δεν το κρύβει: «Ο κόσμος είδε την αλήθεια και ψήφισε. Είμαι πολύ συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου, νιώθω τόσο όμορφα. Με αυτά που είπε είναι σαν να υποτιμά τον κόσμο και τον έβγαλε ηλίθιο. Δεν σεβάστηκε τα χρήματα που έδωσαν. Όταν πήγα να τον αγκαλιάσω στην αποχώρηση, απομακρύνθηκε. Τρεις μήνες μαζί είμαστε και για ένα λεπτό που μιλήσαμε έντονα, με έβγαλες τον χειρότερο άνθρωπο. Εσύ δεν δίνεις την καλή ενέργεια.

Είχαν στρατηγική. Ήθελαν να εξοντώσουν εμένα και την Μαριάνθη. Όταν έφυγε είπε στον Ηλία Μπόγδανο, παίξαμε και χάσαμε… Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την καλύβα. Δεν μιλιούνται.» 

 

Ούτε ο Αλέξης Παππάς μάσησε τα λόγια του: «Ηγέτη τον αποκαλούσαν οι κόκκινοι και κάποιοι από την μπλε ομάδα αλλά αυτός μας έβρισε όλους εν μέρει κι άφησε υπονοούμενα ανοιχτά ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα σάπιο κι υποβαθμισμένο πρόγραμμα κι ότι η νοημοσύνη του είναι κάτω από του μέσου όρου. Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο για τα λάθη του που δεν τα καταλάβαινε και για όλη την ταλαιπωρία που τον έβλεπε. Είχα δίκιο που κατέκρινα και τον Κόρο για την στάση του στον Τριαντάφυλλο. Ο Κοψιδάς μας είπε βλάκες και μπάζα και τον κόσμο ηλίθιο. Όταν ήταν υποψήφιος την πρώτη φορά και παρέμεινε, ο κόσμος δεν ήθελε ίντριγκα;»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!