TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Ο Μουτσινάς έδωσε μια συμβουλή στη Φουρέιρα [βίντεο]

Την πάντα εκθαμβωτική τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του House of Fame Ελένη Φουρέιρα, φιλοξένησε χθες ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησαν για όλα.

Η Ελένη, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως θεωρεί μεγάλη πρόκληση το νέο ρόλο που έχει αναλάβει ως παρουσιάστρια του House of Fame - La Academia και ειδικά επειδή το σόου είναι Live και ο Νίκος της έδωσε συμβουλές.

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα! Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο… Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

«Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου», τη συμβούλεψε ο "Νίκος Μουτσινάς">Νίκος Μουτσινάς.

«Για εμένα το πιο δύσκολο ήταν ότι είναι live», εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!