WOMEN'S GUIDE

H Paris Hilton άλλαξε hair look και δείχνει αγνώριστη [εικόνες]

Μπορεί στο παρελθόν η χρυσή κληρονόμος να πειραματίζονταν συχνά με το στυλ των μαλλιών της, αλλά εδώ και χρόνια επέλεγε σταθερά να έχει μακριά κατάξανθα μαλλιά. Όμως τώρα έκανε μια θεαματική αλλαγή και δείχνει αγνώριστη αλλά της πάει πολύ!

H 40χρονη DJ και επιχειρηματίας, που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον Carter Reum, τώρα αποτελεί το νέο κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Μόδας Lanvin και για τις ανάγκες της φωτογράφησης που έκανε με το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο των Mert Alas και Marcus Piggot, η Paris πόζαρε με καρέ μαλλί με αφέλειες.


“Είναι τιμή μου να δουλεύω για τον οίκο Lanvin και για την καμπάνια τους για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2021. Ανέκαθεν ήμουν fan του οίκου και προσωπικά θαυμάζω πολύ την δημιουργό Jeanne Lanvin. Ήταν τόσο ικανή ώστε έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει 130 χρόνια μετά”, δήλωσε η Paris Hilton για την συνεργασία της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Πάντως, αν και δεν είναι βέβαιο πως η Paris όντως έκοψε τα μαλλιά της ή απλά φόρεσε περούκα, αυτό το 50s style hair look της Paris αποτελεί μεγάλο trend και αναμένεται να βρει πολλές που θα σπεύσουν να το μιμηθούν


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!