TV BITS

Survivor: Χαμός στην Κόκκινη ομάδα - Χθες είδαμε αλλεπάλληλους καβγάδες

Μετά τα όσα ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα... μυρίζει μπαρούτι και χθες είδαμε να ξεσπούν πολλοί καβγάδες, με πρωταγωνιστές κυρίως τους Τριαντάφυλλο, Κόρο και Μαριάνθη.

Θυμίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος στο τελευταίο Συμβούλιο είχε πει πως αισθάνεται πως έχει περιθωριοποιηθεί στην ομάδα του και είχε πει (επειδή ήταν υποψήφιος για αποχώρηση)  πως αν παραμείνει θα γίνει... πόλεμος... Και ο πόλεμος άρχισε!


Αρχικά, είδαμε πως το βράδυ μετά το Συμβούλιο στην καλύβα της Κόκκινης ομάδας έγινε χαμός, με τους Τριαντάφυλλο και Κόρο να διαπληκτίζονται έντονα. Ο Κόρομι  έκανε επίθεση στον Τριαντάφυλλο ότι περηφανεύεται μόνο ότι έχει φαν ενώ αγωνιστικά δεν αποδίδει και κάθεται συνέχεια στην παραλία. Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τον Γιώργο Κόρομι να βγούνε μαζί στον τάκο για να φανεί ποιον θέλει να κρατήσει ο κόσμος. Στην συνέχεια βέβαια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι έχει μείνει τελείως μόνος: «Είμαι μόνος μου εδώ στην ζούγκλα και στην θάλασσα. Τι έχω να περιμένω; Κι άλλον πόλεμο κι άλλη λάσπη. Εκεί έξω οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν ήρθα εδώ για να προβάλω την δουλειά μου, ούτε να πω ότι είμαι τραγουδισταράς και να με ανεβάσουν στο Instagram. Ήρθα να μάθω πράγματα κι έβαλα στοίχημα με την γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω κι άλλο και σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι μαζί μου. Άντρας δεν γίνεσαι με τα μπράτσα και με το να είσαι νταής αλλά με τις πράξεις.»


 

Έτσι είδαμε τον Τριαντάφυλλο να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 


 

 

Αργότερα την στιγμή που ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί επειδή πονάει στο πόδι και θέλει να δει τον γιατρό, ξέσπασε έντονος καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο λόγω των ειρωνειών του δεύτερου. Ο Τριαντάφυλλος του έβαλε τις φωνές: «Πονάω και δεν το σέβεσαι, τι πρόβλημα έχεις τώρα; Αν μου πει ο γιατρός, θα παίξω.» Από την άλλη ο Ασημακόπουλος του είπε ότι βρίσκεται στο Survivor κι όλοι δεν είναι καλά αλλά το παλεύουν: «Ξαφνικά έχει χτυπημένο πόδι ο Τριαντάφυλλος. Όλοι πεινούν κι αυτός κάνει διακοπές. Αν είναι έτσι ξέρει που πρέπει να πάει. Μην κάνει τον πεινασμένο.»

Ο δε Κόρο που είχε πιάσει ψάρια, είπε πως ο Τριαντάφυλλος δεν θα φάει καθόλου ψάρια.

 

Και οι εντάσεις συνεχίστηκαν όταν μοιράστηκε το φαγητό στην Κόκκινη ομάδα

 

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη κι ο Παύλος Γαλακτερός δεν ένιωσαν καλά που δεν μοιράστηκε ισομερώς το φαγητό και δεν δόθηκε στον Τριαντάφυλλο η ποσότητα που έπρεπε, με την τελευταία να ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Τι κι αν βρήκε η ίδια κάτι στην ζούγκλα και το έφαγε, όπως ανέφερε νωρίτερα, στην ομάδα είπε ότι δεν βρήκε, κάνοντας όλους να στραφούν εναντίον της. Ο Γιώργος Κόρομι είπε ότι κι άλλη φορά έχει πει ψέματα για την τροφή κι ότι είναι επικίνδυνη. Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος στράφηκε ξανά προς τον Τριαντάφυλλο λέγοντας ότι κάνει το παιχνίδι του και τους κάνει να μαλώνουν.

Η Μαριάνθη έδωσε τον λόγο της ότι δεν έφαγε τροφή κρυφά από τους υπόλοιπους αλλά από ότι φάνηκε δεν είναι έτσι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!