TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για όλα [βίντεο]

Την πρώτη μεγάλη συνέντευξή της παραχώρησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" παραχώρησε χθες η Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor και τα όσα είπε προκάλεσαν πολλά σχόλια.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, εισέβαλλε στο στούντιο φορώντας ένα παλτό, με την ίδια να σχολιάζει το χαρακτηρισμό "παλτό" που συχνά άκουγε για τις επιδόσεις της λέγοντας: «Δεν ήταν πολλοί (οι πόντοι), ήταν 4, 5; Εγώ νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Όχι;» είπε ξανά με αρκετή δόση σαρκασμού η παρουσιάστρια.


«Ξέρω ότι με συμπαθείς πάρα πολύ και κάπως θέλεις να το δικαιολογήσεις. Νομίζω ότι εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Και πριν το Survivor δεν είχαμε συναντηθεί» συμπλήρωσε.


«Δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου» παραδέχτηκε επίσης η Ανθή Σαλαγκούδη στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά, για ποιο λόγο επέλεξε να μπει στο Survivor, ενώ όταν ο Νίκος την αιφνιδίασε με την ερώτηση αν ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που την έκανε να πάει στο Survivor, ακούσαμε τον ακόλουθο διάλογο:

Ν.Μ.: Ο Λιάγκας σε έστειλε στο παιχνίδι; Γιατί έτσι ακούστηκε, από τον ίδιον τον Λιάγκα.

Α.Σ.: Ο Γιώργος να με έστειλε στο παιχνίδι;

Ν.Μ.: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αυτός σε επηρέασε με κάποιο τρόπο, είχατε μια κουβέντα και επηρέασε την απόφασή σου.

Α.Σ.: Εγώ είπα ναι στο παιχνίδι γιατί βασικό ρόλο έπαιξε ότι μου δώσανε πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Ν.Μ.: Τελικά, σε έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας στον Άγιο Δομίνικο;

Α.Σ.: Όχι, δεν με έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας στον Άγιο Δομίνικο. Με πήρε τηλέφωνο όταν ακούστηκε το όνομά μου και μου είπε να πάω.

Παράλληλα σχολίασε πολλά για το Survivor, ενώ δέχτηκε και την ερώτηση για το αν σκοπεύει να επιστρέψει ως παρουσιάστρια εκπομπής στην τηλεόραση όπως ακούγεται.

 

Δείτε όσα είπε η Ανθή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!