TV BITS

Survivor: Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ των Κόρο και Αλέξη [βίντεο]

Η ένταση χτύπησε κόκκινο στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης, με έναν παίκτη της Μπλε ομάδας να στηρίζει (ξαφνικά) έναν παίκτη της Κόκκινης ομάδας και να προκαλεί την οργή ενός άλλου αντιπάλου του και την παρέμβαση του Γιώργου Λιανού, που έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα!

Χθες ο Τριαντάφυλλος, που αυτή την εβδομάδα ήταν υποψήφιος για αποχώρηση, είπε πως όλοι τον έχουν κάνει πέρα, ενώ θέλησε να μιλήσει και για τα όσα ακούγονται για δωροδοκίες, αλλά ο Γιώργος Λιανός τον σταμάτησε.

Νωρίτερα, ο παίκτης της Μπλε ομάδας Αλέξης Παππάς θέλησε να στηρίξει τον Τριαντάφυλλο για την κόντρα που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Αλέξης αναφέρθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης, στο γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν σε όλες τις σημαντικές στιγμές του ριάλιτι παρών, παρόλο που δεν είχε την αγωνιστικότητα άλλων παικτών και με τον ίδιο να πιστεύει ότι θα φύγει γρήγορα από τον Άγιο Δομίνικο. Όταν μάλιστα αναφέρθηκε στον Γιώργο Κόρομι και στα κ…α που θεωρεί ότι δεν δείχνει μόνο με το γεγονός ότι είναι γυμνασμένος, ο τελευταίος αντέδρασε έντονα κι έβαλε τις φωνές λέγοντας του ότι κάνει διακοπές στο ριάλιτι και πόσα του έδωσε ο Τριαντάφυλλος για να τα πει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!