TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος έμεινε ο Μουτσινάς με την ηλικία του Πλούταρχου

Το δημοφιλή τραγουδιστή και κριτή του House of Fame Γιάννη Πλούταρχο, φιλοξένησε χθες στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς και ο τραγουδιστής μίλησε για όλα, αλλά ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος όταν έμαθε την ηλικία του Πλούταρχου.

Η αποκάλυψη της ηλικίας του τραγουδιστή, άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος του απάντησε:

«Τι είπες; 50; Κακώς τον φέραμε. Τόσο καιρό λέω ότι είμαι 43 και λένε τι ωραία που κρατιέται ο Μουτσινάς! Λάθος. Εδώ πέρα μας κατέστρεψε το “καλύτερο παιδί”. Τι ήρθε ο Γιάννης να μας πει;»

Ο Γιάννης Πλούταρχος αρχικά αναφέρθηκε στην αγάπη του για τα comics, λέγοντας ότι αγαπημένος του ήρωας είναι ο Spiderman. Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε την αγάπη του για τη ζωγραφική, ενώ παράλληλα είδαμε τις εντυπωσιακές ζωγραφιές που δημιουργεί. Η συζήτηση πέρασε και στην ενασχόλησή του με το τραγούδι, λέγοντας ότι προσπάθησε τρεις φορές στην αρχή του, όμως και τις τρεις τα παράτησε, καθώς ήθελε να βιοπορίζεται: «Τρεις φορές το ξεκίνησα και τρεις φορές τα παράτησα. Καταρχάς ήθελα να δουλεύω και να παίρνω χρήματα για να μπορώ να ζήσω τον εαυτό μου. Δεν είχα διασυνδέσεις και κοιτούσα μόνο μέσα από αγγελίες».

Φυσικά μίλησε και για το House of Fame. «Κάθε χρόνο είχα και από μία πρόταση. Ο λόγος ήταν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω συνέχεια. Καταπιάνομαι με τα πάντα. Ένιωσα εδώ και έναν χρόνο ότι είμαι μη παραγωγικός. Αισθάνθηκα άσχημα μέσα μου. Δεν μπορώ να κάθομαι και να είμαι βαλτωμένος. Η επαφή με τον κόσμο είναι σπουδαίο πράγμα για εμάς τους καλλιτέχνες κι αν μας το πάρεις παθαίνουμε κατάθλιψη. Η πρόταση ήταν ξεκάθαρα για τον ρόλο του κριτή. Το βρήκα ενδιαφέρον, μετά από πολλή μεγάλη σκέψη, να επισημαίνω τα λάθη στα παιδιά –που έχω κάνει κι εγώ άπειρα- και να τα κατευθύνω, αν μπορώ να το κάνω αυτό. Κάνουν προσπάθεια και θεωρώ ότι έχουν εξέλιξη. Το κάνω με πάρα πολλή αγάπη».

Παράλληλα ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του και τη αγάπη τους για το τραγούδι και συγκεκριμένα  για την ενασχόληση του Γιώργου Κακοσαίου με το τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του Κατερίνα: «Αν ο γιος μου ήθελε να πάει σε ένα talent show θα του έλεγα να πάει. Είμαι cool. Πιστεύω στις αποφάσεις των παιδιών μου. Η ζωή μου κι η καριέρα μου μού έχει διδάξει πολλά πράγματα. Επειδή καταλαβαίνω με πόση δυσκολία εξελίσσεται μια καριέρα, χρειάζεται προσπάθεια. Η Κατερίνα μου έχει πολλή καλή φωνή. Έχει μια φανταστική χροιά. Έτσι γεννήθηκε. Δεν θέλει, όμως, να το ακολουθήσει. Είναι βιολόγος και το τραγούδι το κάνει για χόμπι κι αυτό μ’ αρέσει γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος»

Για το τέλος, ο τραγουδιστής θέλησε να κλείσει αισιόδοξα την κουβέντα, λέγοντας: «Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ζωή μας πια είναι δύσκολο να κάνεις ένα restart. Απλώς συνειδητοποιείς τι σου αρέσει και τι όχι. Εμένα μου λείπει η επαφή με τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες έχουμε ανάγκη την επαφή. Έχω την αίσθηση ότι από τον Ιούνιο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Έχω αυτήν την αισιοδοξία».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!