TV BITS

Survivor: Νέα ήττα για τους Μπλε - Δύο ακόμη υποψήφιοι για αποχώρηση

Καθόλου καλά δεν εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα για τη Μπλε ομάδα.

Ήδη μετά την πρώτη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας, υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Chris Σταμούλης, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.


Χθες οι Μπλε γνώρισαν νέα ήττα σε αγώνισμα ασυλίας, με σκορ 10 - 8, αφού αν και το προσπάθησαν δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τη μεγάλη διαφορά που είχαν με τους Κόκκινους να έχουν στην αρχή του αγωνίσματος ξεκάθαρο προβάδισμα.

 

Έτσι, η ομάδα οδηγήθηκε και πάλι στο συμβούλιο, όπου και κλήθηκε να ψηφίσει εκ νέου τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. 

 

Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Chris Σταμούλη και να μονομαχήσει για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Αλέξη Παππά με εννέα ψήφους, ενώ ο Τζέιμς υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Αλέξη Παππά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!