TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Ο Κονδυλάτος μίλησε για την Ανθή και το Survivor [βίντεο]

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, εμφανίστηκε χθες ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος και φυσικά η κουβέντα, κάποια στιγμή επικεντρώθηκε στις σχέσεις του με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Περικλής εξήγησε τους λόγους που τελικά τσακώθηκε με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Τους ανθρώπους που αγαπώ τους μοιράζομαι την ειλικρίνειά μου και τις αληθινές μου σκέψεις, τώρα αν θέλει κάποιος να το χαϊδέψω τα αυτιά δε μπορώ να το κάνω… Η Ανθή δε μου μιλούσε πριν αποχωρήσω. Δε μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει έκπληκτη τη στιγμή που όντας στο παιχνίδι δε μου μιλούσε. Δεν ήμουν κολλητός με κανέναν. Μιλούσα με όλους… Την ενοχλούσε που έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Απλά της εξηγούσα ότι δεν γίνεται να πεινάνε και να ευθύνεσαι κατά ένα μεγάλο μέρος εσύ. Πεινούσαν και είναι βάναυσο. Στη θέση της θα είχα παραιτηθεί γιατί τα παιδιά τα αγαπάω» ανέφερε,

Όπως εξήγησε «Η Ανθή δεν ήξερε γιατί είναι στο Survivor, αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχε ένα ύφος “θα μείνω; πού είμαι;”. Όλοι κάναμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας ότι θα κάνω τη μαϊμού, τον κολυμβητή, τον αθλητή» είπε και συνέχισε «δεν έχω μέσα μου κάτι αρνητικό για την Ανθή».

Στην πορεία έκανε και την πρόβλεψή του για τον νικητή λέγοντας «θα ήθελα να κερδίσουν η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ηλίας γιατί είναι καταπληκτικοί αθλητές».

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!