TV BITS

House of Fame: Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα του πρώτου Live Concert

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε χθες στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, στο πρώτο Live Concert του Hous of Fame La Academia, με την Ελένη Φουρέιρα να είναι εκθαμβωτική ως παρουσιάστρια του σόου.

Η Ελένη υποδέχτηκε και τους σπουδαστές αλλά και τους λαμπερούς κριτές: τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο οι οποίοι  βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα θα είναι εκείνα που θα αξιολογήσουν με την εμπειρία και τον μοναδικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών. Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στις προδιαγραφές διεθνών σόου, οι 17 σπουδαστές του House of Fame La Academia θα κληθούν σε εβδομαδιαία βάση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Στην έναρξη του πρώτου Live, η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, καλως ήρθατε στο πρώτο live του House of fame! Αργήσαμε λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά απόψε είμαστε εδώ»!

«Απόψε θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μπροστά σας αλλά και μπροστά μας. Και όταν λέω μας εννοώ και εσάς, αγαπημένη μου κριτική επιτροπή! Κυρίες και κύριοι, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος» πρόσθεσε, δευτερόλεπτα αργότερα, η ποπ σταρ 

 

Ακολούθησαν οι εμφανίσεις των σπουδαστών που αν και είχαν τρακ κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!