TV BITS

Dot: Πολλούς λαμπερούς καλεσμένους θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στο ΣΙΓΜΑ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, καλεσμένη του DOT. είναι η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού. Μιλά για τα χρόνια της τηλεοπτικής ευημερίας και την 5χρονη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τα κυκλώματα και τις θεατρικές παρέες που κυριαρχούν στον χώρο και απομακρύνουν όποιον τους πάει κόντρα, για τον δικό της πολύχρονο αποκλεισμό και τη Μιμή Ντενίση που την πήρε σε δουλειές παρά τα "τηλεφωνήματα" που έγιναν για το αντίθετο. Επίσης, για τον έρωτά της και τον γάμο της μ’ έναν σκανδιναβό Βίκινγκ και για την κόρη της την οποία αποθάρρυνε από το να ασχοληθεί με το θέατρο εξαιτίας των όσων βίωσε η ίδια. Τέλος, για τη λεκτική βία που χρησιμοποιείται ως παιδαγωγική μέθοδο στις δραματικές σχολές και ως μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Η. μιλά για την άδεια ηθοποιού που πρέπει να επανέλθει.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται στο δύσκολο διάστημα που βιώνει ο χώρος του θεάτρου και εξηγεί πως στο παρελθόν προσπάθησε να συνετίσει κάποιους από τους φερόμενους ως δράστες κακοποιητικών συμπεριφορών. Αναφέρεται στην αλαζονεία της εξουσίας που διαφθείρει, εξομολογείται ότι όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο έχει χάσει τον ύπνο του και την υγεία του και δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον από τη στιγμή που πλέον έχει σπάσει το απόστημα.

Ο νικητής του δεύτερου Survivor Ηλίας Γκότσης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος μιλούν για το παιχνίδι και όλα όσα κέρδισαν από αυτό, ξεχωρίζουν αγαπημένους παίκτες από το φετινό και αποκαλύπτουν ότι έχουν κρατήσει φιλίες από το παιχνίδι.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει τον πιο νόστιμο μπακλαβά με σοκολάτα που έχουμε δοκιμάσει.

 

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο ηθοποιός που τη δεκαετία του ‘80 ήταν αφίσα στα περισσότερα εφηβικά δωμάτια. Μιλά για τις εποχές που οι σωματοφύλακες τον σήκωναν στα χέρια για να μπει στις κινηματογραφικές πρεμιέρες, για τη φιλία του με τον Στάθη Ψάλτη και για τη μητέρα του που όταν έρχονταν θαυμάστριες στο σπίτι τους, νόμιζε ότι ήταν φίλες του και τις περνούσε στο σαλόνι για να τις κεράσει. Επίσης, για το πόσο σκληρός και απαιτητικός σκηνοθέτης ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης και πως τα εγκατέλειψε όλα πάνω στη δόξα και την επιτυχία για να πάει στο Δημοτικό Θέατρο Κρήτης με τον βασικό μισθό. Τέλος, λέει για τον γάμο και το διαζύγιό του, τους δύο γιους του και αυτοπροτείνεται… ως νέος παίκτης στο Survivor.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μους σοκολάτας με καραμελωμένη "καρδιά" και η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει τα πιο απολαυστικά λευκά brownies, τα blondies.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θυμάται στιγμές από την καριέρα του, ανάμεσά τους και τη στιγμή που σε ηλικία 14 ετών τον επέλεξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξει μαζί της.

Τέλος, μαθαίνουμε τι υπάρχει στο μυαλό των αγοριών.

 

DOT.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ

 

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!