WOMEN'S GUIDE

H Cardi B μας δίνει τη συνταγή για την πιο τέλεια σπιτική μάσκα μαλλιών

H 28χρονη διάσημη ράπερ Cardi B, δεν έχει κρύψει, πως κάνει μόνη της σπιτικές μάσκες μαλλιών με φυσικά υλικά και μάλιστα τις εφαρμόζει ακόμα και στην μόλις 2 ετών κόρη της Kulture, για να έχει και αυτή τέλειες μπούκλες.

Σε πρόσφατο story στο Instagram, η Cardi B, αποκάλυψε πως πλέον στις σπιτικές μάσκες μαλλιών που κάνει, προσθέτει και φυσική αλόη, η οποία πράγματι κάνει θαύματα στην υγεία των μαλλιών,


Η συνταγή της Cardi B, ξεκινά με το να πολτοποιήσεις σε μπλέντερ μισό αβοκάντο, σε αυτό προσθέτει δύο αβγά και μια μεγάλη κουταλιά μαγιονέζα (επίσης κάνει θαύματα στη θρέψη των μαλλιών) στην πορεία προσθέτει δύο μεγάλες κουταλιές ζελέ αλόης, λίγες σταγόνες καστορέλαιο και λίγο μέλι.


Το αποτέλεσμα είναι μια κολλώδης, παχύρευστη μάσκα μαλλιών που την εφαρμόζετε σε υγρά μαλλιά, την αφήνετε να δράσει περίπου ένα τέταρτο και μετά λούζετε κανονικά τα μαλλιά σας για να την αφαιρέσετε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Cardi B στο πρόσφατο παρελθόν μας είχε πει μια παρόμοια συνταγή για μάσκα μαλλιών, χωρίς αλόη και μαγιονέζα, αλλά με λάδι καρύδας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!